Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép

 

 

-

 

 

2010.06.07.
(Admin)

LÉGY KRE@TÍV

 

A LÉGY KRE@TÍV menüpontban azokat a horgolt alkotásokat gyűjtjük egy csokorba, amik felkeltették az érdeklődésünket az internet böngészése közben. Ezek többnyire, egyedi, szép, leleményes kézimunkák, amikkel ötleteket szeretnénk adni azoknak, akik a mi oldalunkat látogatják. Ezeket a horgolásokat nem mi készítjük, ezért a forrást ahol találtuk megadjuk. Aki talál valami érdekeset, vagy esetleg saját horgolását szeretné megosztani az oldal látogatóival, kérjük küldje el annak fényképét az alábbi e-mail címre: horgolok@gmail.com

A menüpont folyamatosan frissülő tartalommal várja Önt is, ezért kérjük látogasson minket, amikor csak teheti.

 


__________________

 

2009.12.31.
(Admin)

HORGOLÁSI SEGÉD

 

Mivel látogatóinktól folyamatosan érkeznek levelek, amiben egyes horgolások mintáit, leírásait kérik, ezért elhatároztuk, hogy a jövőben ezeket közzétesszük a KÉZIMUNKÁIM blog azon bejegyzéseinél, ahol rendelkezésre áll számunkra ez az információ. Szeretnénk mindazoknak segíteni ezzel az újítással, akik szívesen látogatják az oldalunkat és kedvet kapnak egy-egy horgolás elkészítéséhez. Akinek hozzáfűznivalója lenne, egy-egy leíráshoz, vagy rendelkezik olyan információval az adott kézimunkához kapcsolódóan amit szeretne megosztani másokkal, kérjük írja meg a "poszt" alatti hozzászólás űrlap segítségével, vagy küldje el nekünk a horgolok@gmail.com e-mail címre és közzétesszük a weblapon.

Köszönjük segítségüket!

 

 

 __________________


 

2009.12.29.
(Admin)

SZAVAZÁS

 

Elindult az oldalon a SZAVAZÁS, így bármely látogató kiválaszthatja a neki leginkább tetsző választ az éppen aktuális témában. Reméljük sok szavazat érkezik majd a jövőben az egyes témákhoz, melyeket bizonyos időközönként változtatni fogunk, de a lezárt szavazások eredményeit megőrizzük, és közzétesszük az oldalon. Izgatottan várjuk a visszajelzéseket! Köszönjük, hogy szavazatával segíti munkánkat!

 

 


__________________

 

2009.12.28.
(Admin)

KAPCSOLAT

 

A fejlesztéseknek köszönhetően immáron lehetőség nyílik üzenet küldésére, közvetlen az oldalról, az új KAPCSOLAT nevű menüpontból, amelyet a főoldalon elhelyezett ikonok közt találhatnak meg. Innen bátran küldhetnek nekem, az oldal szerkesztőjének üzenetet, ötletet, kritikát vagy akár Berni néninek is írhatnak ezen keresztül. Továbbá az oldal alján megtalálhatók e-mail elérhetőségeink is, ha szívesebben küldene számunkra levelet a hagyományos módon.

 

 

 __________________

2009.12.24.
(Admin)

KÉZIMUNKÁIM BLOG

 

Mától kezdve az újonnan készült horgolásokat BLOG formájában, a KÉZIMUNKÁIM menüpont alatt lehet megtekinteni. Reméljük az áttekinthetőbb elrendezésnek köszönhetően szívesebben böngészik itt az elkészült kézimunkákat, mint a korábbi "Fotóalbum"-ban. A bejegyzések időrendben csökkenve jelennek meg, így a legújabb bejegyzések mindig legfelül helyezkednek majd el - csak úgy, mint itt a hírfolyamban - ezzel megkönnyítve a böngészést a látogatók számára. Az oldalsávon megjelenő "AZ ARCHÍVUM" nevű blokk egy naptár segítségével jelzi, hogy mely napokhoz tartozik bejegyzés, ezzel bármikor visszatekinthetünk korábbi kézimunkákhoz újra és újra. Minden egyes téma alatt megtalálható a "Hozzászólás űrlap", mellyel kifejthetjük véleményünket, tippeket adhatunk vagy kérdezhetünk az adott kézimunkát illetően, valamint lehetőség van értékelni az egyes alkotásokat. Jó nézelődést kívánunk!

 

BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK! 

 

 

 

__________________

 

2009.12.23.
(Admin)

VENDÉGKÖNYV

 

A változások elérték a VENDÉGKÖNYV-et is, melynek köszönhetően egyszerűbben kezelhető, átláthatóbb lett ez a menüpont is. Szép számmal érkeztek ezidáig is hozzászólások, bejegyzések a vendégkönyvbe és bízunk benne, hogy ez a jövőben is így lesz. Nagy öröm számunkra ezen hozzászólások olvasása, mivel itt első kézből kapunk visszajelzést az oldalt illetve a kézimunkákat illetően.

 

 

__________________

 

 

2009.12.22.
(Admin)

HIVATKOZÁSOK MENÜPONT

 

Kisebb átalakításon esett át a HIVATKOZÁSOK menüpont. A jövőben ezen az oldalon a látogatók által ajánlott weboldalak elérhetősége kap majd helyet KATEGÓRIÁKBA rendezve. A látogatók az oldal alján található űrlap segítségével egyszerűen küldhetik el a számukra fontos és szívesen látogatott kézimunkával, vagy horgolással foglalkozó weblapok hivatkozását. Ne habozzon senki, ha tud témába illő honlapot küldje el nekünk, hogy közösen egy tartalmas link gyűjteményt alakíthassunk ki.

 

 

__________________

 

2009.12.21.
(Admin)

VÁLTOZÁSOK A KÖZELJÖVŐT ILLETŐEN

 

Az oldalon megkezdődtek fejlesztések, melyek elengedhetetlenek a jövőbeli elképzeléseink megvalósításához. A www.horgolok.eoldal.hu továbbra is Albrecht Jánosné (Berni néni) munkáit fogja bemutatni, megújult arculattal tartalmasabb oldalakkal. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a munkálatokat minél hamarabb befejezzük és a látogatókat szebbnél szebb alkotásokkal lepjük meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HÍRFOLYAM:

Aktuális hírek, történések! Itt mindig naprakész információt talál az oldalt illetően!